poolgravning3.jpg

Vi på MME har lång erfarenhet och kan vägleda dig och hjälpa dig genom hela denna process. Vi har hjälpt till med pooler i hela Östergötland, i både Ljungsbro, Linköping, Motala och Mjölby med omnejd. Lägg in ditt telefonnummer och ärende så ringer vi upp dig och diskuterar lite kring ditt projekt.

Poolgrävning

Att kunna hoppa i en härlig pool, i bra solläge, på din egen tomt är en dröm för många människor. Många vet inte riktigt hur man ska börja och vad det kan kosta, något som blir en barriär för att komma igång med pool-projektet.

Vi har utfört ett stort antal planeringar och poolgrävningar och vi har märkt att arbetet alltid blir som bäst om vi blir inkopplade i ett tidigt skede. Då kan vi ge inspel på läge, storlek och vilka modeller som praktiskt fungerar bra och är enkla att sätta in, vilket sparar både tid och pengar.

Vi utför grävning och grundläggning till de flesta poolmodeller som finns på marknaden såsom färdig glasfiberpool och stålstomme. Om vi får chansen att komma in i ett tidigt skede, redan i planeringsfasen så delar vi gärna med oss av vår expertis om poolgrävning för att din dröm skall bli uppfylld.

Vi har tidigare anlitat Mickes Maskin för arbete med trädgård och garageuppfart så när det var läge för grävning inför vårt poolbygge föll vårt val självklart på MME igen. Micke känns mycket lugn, seriös och kompetent och vi känner att vi kan lita på hans kunskap till 100%. Allt sker enl tidsplan och kontakt tas alltid när ev problem uppstår. Resultatet blev mycket bra och vi kan varmt rekommendera MME!

Patrik och Marija, Råberga, Linköping