badtunna_3 2.JPG

Njut tillsammans med familj, vänner och arbetskamrater

 

Bada i vår vedeldade badtunna tillsammans med familj och vänner! En perfekt aktivitet för firmafesten, möhippan, svensexan, kompisträffen eller om ni helt enkelt vill njuta en stund tillsammans med familjen.

 

Badtunnan är monterad på en 80-registrerad släpkärra och är enkel att använda. Insidan av tunnan är plastad för god hygien och smidig rengöring.Tunnan rymmer 7-10 personer och tar ca 3 timmar att värma upp till normal badtemperatur. Vid tömning av tunnan medföljer en slang för möjlighet att leda bort vattnet 10 m. Bensindriven pump för att fylla från sjö kan erbjudas. Tunnan finns i Ljungsbro och kan efter överenskommelse levereras inom närområdet.

 

Priser:

Måndag- torsdag: 800 kr per dygn

Helgdagar: 1 200 kr per dygn

Storhelg: 1 800 kr per dygn

Ved för en kväll: 300 kr

Utkörning: 300 kr inom närområde + 100 kr per tillkommande mil

Hyra av pump (vid fyllning från sjö): 300 kr

 

Tunnan ska återlämnas senast kl 12.00 efterföljande dag om annat inte överenskommits.

Alla priser är inklusive moms.

 

Hyresvillkor:

·         Badtunnan ska återlämnas i det skick den var i vid utlämnandet. Vid eventuella skador kommer kunden att bli ersättningsskyldig. Inga skor får användas i tunnan, vare sig vid bad eller vid rengöring.

·         Vid bokning ska en bokningsavgift om 500 kr erläggas. Denna återbetalas inte vid en eventuell avbokning. Slutbetalning sker kontant eller med swish i samband med hämtning/utleverans av tunnan.

·         Kunden ansvarar för eventuella skador (materiella och personliga) som kan ha uppstått i samband med bad i tunnan.

·         Kunden ansvarar för rengöring av tunnan om inte annat överenskommits.

·         Kunden ansvarar för att medföljande checklista med instruktioner för användandet av badtunnan följs.